En els jardins de Can Mantega de Barcelona s’ha utilitzat l’àrid Sauló Parc pels paviments de sauló.

Acabada l’obra de urbanització dels jardins de Can Mantega de Barcelona que ha sigut ben rebuda pels tècnics de l’administració i pels ciutadans.

Concretament en els paviments de terra s’ha utilitzat un tipus de sauló tècnicament millorat anomenat  saulo parc r g afegint-hi un additiu per tal de garantir que el paviment fos drenant de cares a l’arbrat i per no impermeabilitzar el sòl en aquesta zona verda de la ciutat de Barcelona.

L’empresa que ha dut a terme aquest paviment és Massachs Obres i Paisatge, contractista de obra pública que disposa de un departament especialitzat en Paviments Naturals.

Sauló Parc és un àrid granític millorat mitjançant I+D per millorar les seves prestacions mecàniques, reduint la pols i el fangueig del sauló comú.

En aquesta actuació s’ha utilitzat un estabilitzant de terres ecològic i drenant, que ha estat barrejat de forma homogènia en la capa de 5cm de Sauló Parc 0/6.

Actuacions idèntiques, ja s’han portat a terme a Barcelona fa 3 anys, garanteixen que aquesta obra tindrà un envelliment homogeni i satisfactori.

 

Fotografies del abans i de l’execució:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

A continuació adjuntem unes fotografies de 3 mesos després de l’entrega de l’obra:

Sauló Parc - Barcelona Jardins de Can Mantega 00

Sauló Parc - Barcelona Jardins de Can Mantega 05

Sauló Parc - Barcelona Jardins de Can Mantega 01

Sauló Parc - Barcelona Jardins de Can Mantega 03

Sauló Parc - Barcelona Jardins de Can Mantega 02

Sauló Parc - Barcelona Jardins de Can Mantega 04

Per més informació, estudis i pressupost posi’s en contacte!

 

A %d bloguers els agrada això: