Adequació paisatgística del aparcament dels apartaments turístics Terraza

Millora aparcament a Roses

Imatge del espai de terra que la propietat manté amb SAULO PARC per adaptar la finca al paisatge

A Roses, com a molts llocs, existeixen empresaris turístics que es mantenen amb la línia de aconseguir una integració paisatgística de les seves infraestructures turístiques.

La determinació de no asfaltar els accesos i els aparcaments dels turismes dels clients, es una d’aquestes decisions.

 

Perquè aquesta decisió sigui encertada, a nivell de ús, la propietat ha confiat amb SAULO PARC.

Reperfilat de la capa de SAULO PARC aportat

El estudi granulomètric del SAULO PARC aconsegueix que sigui un paviment de terra molt estable.

La coloració del SAULO PARC es una característica essencial de la Costa Brava.

El percentatge estudiat de fíl·ler, a la composició del SAULO PARC, aconsegueix que no embruti les sabates i redueixi molt la pols en dies de forts vents.