Renovació de l’àrid dels carrers del Càmping Salatà de Roses amb SaulóParc

Desprès d’anys d’ús, el paviment natural dels carrers del Càmping Salatà es trobava del tot contaminat per la pol·linització i amb un alt percentatge de fangs provocats per les pluges i el transit de vehicles.

Abans actuació

Per aquest motiu els serveis tècnics del Càmping Salatà han decidit renovar l’àrid existent en el ferm dels carrers per àrid Sauló Parc, un àrid d’alta qualitat  garbellat i amb la corba granulomètrica modificada per tal de que aconsegueixi unes millors prestacions mecàniques en el paviment.

?

?

?

 

Disposem de diferents granulometries, subministrem els àrids en Big Bags o a granel, i també podem oferir el servei de neteja i formació caixa prèvia, estesa i compactació del Sauló Parc.

També realitzem altres millores del Sauló Parc com per exemple oferir regs antipols per controlar i reduir la pols en temporades de sequera i regs de polímers per espais on la pendent comporta que s’erosioni en temporada de pluges.

Salatà 1.5 SAULO PARC 03

 

Salatà 1.5 SAULO PARC 01

 

One thought on “Renovació de l’àrid dels carrers del Càmping Salatà de Roses amb SaulóParc”

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: