Actuació amb àrid Sauló Parc a les Ruïnes d’Empúries

Graveta Sauló Parc Ruines Empúries 2

L’actuació que s’està acabant de portar a terme de adequació de part de la zona arqueològica grega d’Empúries i millora dels seus carrers i espais públics, desprès de moltes mostres i proves, a merescut la confiança del equip director de les obres  i dels tècnics responsables d’aquesta joia arqueològica.

Concretament hem estat intervenint en la millora i renovació de paviments del conjunt de ruïnes de la zona grega d’Empúries.

  • Sauló Parc 0/20 mm
  • Graveta de Sauló 4/8 mm
  • Gravetes blanca i grisa.
  • Tant mateix s’ha subministrat Sauló Parc per a la Subbase del Sauló Sòlid.

 

 

 

Adjuntem a continuació algunes fotografies:

Àrid Sauló Parc a les ruines arqueologiques de Empúries

La gran plaça a estat recuperada per el pas dels visitants amb una capa de SAULO PARC 0/20 que en algun punt envolta els afloraments.

Àrid Sauló Parc a les ruines arqueologiques de Empúries 2

Per el que fa a la fabulosa zona de tombes, el seu contorn a estat netejat en cura i recobert d’una petita capa de SAULO PARC 4/8.

Àrid Sauló Parc a les ruines arqueologiques de Empúries 3

Aquesta aplicació, a part de donar una sensació natural i de realçament de les tombes, facilita el drenatge de les aigües de pluja i retardarà molt temps l’efecte de la pol·linització.

Certament la finalització d’aquesta actuació convida a que torneu a realitzar una visita a aquesta magnífica Empúries Grega i podreu visionar a la vegada la fantàstica complementarietat aconseguida amb el SAULO SOLID.

Graveta Sauló Parc Ruines Empúries

Gravetetes Massachs Ruines Empúries

 

 

A %d bloguers els agrada això: