Aportació d’àrid Sauló Parc a un itinerari dins el parc de Collserola de Barcelona

 

Durant el Novembre del 2011 es va dura terme una actuació de millora al Parc de Collserola de Barcelona. L’interès natural, turístic i esportiu que té el parc comporta que aquest es tingui que mantenir per a que resti en bones condicions pels seus usuaris.

Una de les actuacions va consistir en l’aportació del nostre sauló tècnicament millorat SAULÓ PARC. La seva corba granulomètrica fa que aquest sigui més resistent a l’erosió i amb la reducció de manteniment que això comporta respecte altres tipus de sauló  comú que trobem al mercat.

 

Actualment, amb una antiguitat de 2 anys i mig podem confirmar que els serveis tècnics del parc no han tingut que realitzar cap tasca de manteniment o aportació nova d’àrid ja que el paviment de terra amb Sauló Parc s’ha comportat molt correctament.

 

El Sauló Parc ha aconseguit evitar l’excés d’humitat i la formació de zones fangoses. Després de 2’5 anys de vida sense cap manteniment, en algun punt molt crític comença ha aparèixer una lleugera reguer. Factors que evidencien la qualitat del nostre producte.

 

 

També durant el novembre del 2011, a través de una obra social de La Caixa, es va procedir ha estabilitzar un recorregut de terra adaptat per minusvàlids amb el sistema SAULO SOLID dins el Parc de Collserola, solució encara més definitiva als problemes d’erosió als camins i paviments de terra.

A %d bloguers els agrada això: